Leica 3D Disto a Precí Üvegcentrumnál

Írta Norbi 2019/01/04 0 Hozzászólás(ok)
Leica 3D Disto - 3ddisto.hu

Vállalkozásunk a Precíz Üvegcentrum Kft elsődlegesen síküveg feldolgozással foglalkozik. Ezen belül gyakori az egyedi zuhanykabinok, üvegajtók és üvegportálok valamint az üvegkorlátok tervezése és gyártása.

 

A nehézséggel leggyakrabban akkor találkozunk, amikor egymáshoz, egymásra épülő és kapcsolódó üvegszerkezetet méretezni és tervezni kell, valamint ezen a rögzítési pontok helyét pontosan kell kimérni és gyártáshoz előkészíteni. Lásd az alábbi képeken lévő pontmegfogásos korlátot.

Leica 3D Disto a Precíz Üvegcentrumnál

Leica 3D Disto lépcső korlát felmérés

 

A Leica 3D Disto használatával a korábban használat sablonozó anyagok használatára már nincs szükség. A felmérést digitálisan azonnal tudjuk tovább dolgozni az ArchiCad programunkban.

A 3D Disto használatával az alábbi munka esetén kb 180-200 ezer forintot spóroltunk meg. Ez köszönhető egyrészt, hogy nem kell külön sablonozó anyagra költeni, valamint a pontos felmérésből úgy tudjuk az egyes üveg elemek legyártani, hogy azt a helyszínen már csak szerelni kell.

Leica 3D Disto ipmortálás CAD programba

Faber Konyhák - Leica 3D Disto

 

A Leica 3D Disto-t minden olyan szakipari vállalkozásnak ajánlom, ahol a rendelkezésre álló helyre egyedi méretű terméket kell tervezni, legyártani és beépíteni.

Kérdése van, bemutatót szeretne?
Hívjon! Holecz Norbert +36 20 207 9556
info@3ddisto.hu